Fiat

Tipo Hatchback
HEV Hatchback
Adaugă Fiat Tipo Hatchback la comparaţie

Disponibil în curând!

Fiat Tipo Hatchback este disponibil cu sistem de propulsie MHEV (mild hybrid).


VERSIUNI
TIPO - 1.5 130CP MHEV 7eDCT
26 000 €
HEV
1469 cmc
Benzina
1
130 CP
240 Nm
Automată eDCT cu 7 trepte de viteză
2 WD (Faţă)
9 s (0-100 km/h)
207 km/h
5.1 l/100 km
117 g CO2/km
440 l
1405 kg
60 luni

Preţ: 26 000 €

CROSS - 1.5 130CP MHEV 7eDCT
29 355 €
HEV
1469 cmc
Benzina
1
130 CP
240 Nm
Automată eDCT cu 7 trepte de viteză
2 WD (Faţă)
9.3 s (0-100 km/h)
200 km/h
5.2 l/100 km
119 g CO2/km
440 l
1425 kg
60 luni

Preţ: 29 355 €

  • Prețurile vehiculelor sunt prezentate în Euro și conțin TVA.
  • Prețurile finale includ subvențiile programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, la momentul desfășurării acestora.
  • Pentru fiecare model sunt prezentate prețurile de listă (de pornire) și versiunile de echipare standard, cu alte cuvinte, fiecare model în parte poate deveni mai scump, în funcție de opționalele selectate de către fiecare client în parte.
  • Promoțiile punctuale pentru fiecare model în parte pot duce prețurile de tranzacție sub valorile menționate.
  • Ofertele primite sunt valabile până la data specificată, în limita stocului disponibil.

*Cifrele privind autonomia vehiculului sunt obținute prin teste de laborator în conformitate cu legislația UE și sunt destinate comparației între diferitele tipuri de vehicule. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul individual și nu constituie parte a ofertei comerciale. Cifrele prezentate sunt destinate pentru a se face comparații orientative; Comparați doar cifrele ale vehiculelor testate în aceleași condiții și proceduri tehnice. Cifrele prezentate sunt obținute după încărcarea completă a bateriei. Rezultatele reale în condiții de trafic real pot varia în funcție de diverși factori precum: încărcarea inițială a bateriei, accesoriile montate, condițiile meteorologice, stilurile de conducere și încărcarea vehiculului.

**Conţinutul acestui site este exact şi actualizat la data publicării acestuia. În cadrul politicii sale de îmbunătăţire continuă a serviciilor și produselor, Lectrix îşi rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra conținutului, preţurilor, specificaţiilor descrise şi prezentate. Toate imaginile, ilustrațiile, textele, prețurile și alte informații prezentate pe această pagină web și cele conexe reprezintă informații cu titlu informativ, au caracter orientativ și strict cu titlu de prezentare, fără a genera obligații ferme. Modificările sunt notificate partenerilor autorizaţi Lectrix în cel mai scurt timp. Partenerii Lectrix își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra prețurilor, serviciilor și produselor. Consultaţi partenerul autorizat local pentru a primi cele mai recente informaţii. Toate drepturile sunt rezervate. Descoperă lectrix.ro