Finanţare

Află rapid cum poți obține finanțare pentru noua ta mașină electrică.

Soluții comode și sigure pentru a achiziționa autovehiculul dorit!

Oferim servicii de brokeraj bancar și consultanță financiară în domeniul auto, pentru persoane fizice și juridice, a produselor de tip credite auto, leasing financiar, leasing operațional pentru autovehicule noi, în colaborare cu instituții bancare și IFN-uri de top din România.

Te ajutăm, să găsești cea mai simplă, comodă și potrivită cale pentru a obține un credit performant în cel mai scurt timp, cât și de a reduce costurile la produsele și serviciile de finanțare!

Completezi formularul, iar unul din consultanții Lectrix te va contacta în cel mult 24 ore de la completarea formularului pentru o discuție detaliată asupra nevoilor tale.

Câștigi timp și informații prețioase pentru tine!

Scrie-ne pentru servicii de brokeraj bancar și consultanță financiară!
  Sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor si cu Termenii și Condițiile Lectrix.ro


  Află care sunt principalele tipuri de finanțare

  Credit Auto

  Tu ești proprietarul mașinii încă de la începutul contractului.
  Creditul auto este o formă de finanțare dedicată persoanelor fizice ce îți oferă dreptul de utilizare și proprietate asupra autovehiculului contra unei rate lunare.

  Leasing Financiar Clasic

  Finanțatorul este proprietarul mașinii pe perioada contractului. La finalul contractului, achiziționezi mașina și devii proprietar.
  Leasingul financiar este o formă de finanțare ce îți oferă dreptul de utilizare asupra autovehiculului contra unei rate lunare, iar la finalul perioadei contractuale îți revine dreptul de proprietate.

  Leasing Operațional

  Proprietarul mașinii este finanțatorul. Mașina rămâne în proprietatea finanțatorului la final de contract. Produsul/serviciul este exlusiv pentru automobile noi. Plătești exclusiv ceea ce utilizezi.
  Leasingul operațional este o formă particulară de finanțare ce poate fi asemanată cu închirierea, având dreptul de a utiliza un autovehicul pe care la final de contract îl returnezi, fără a fi nevoit să îl achiziționezi.

  Leasing Operațional Special

  Finanțatorul este proprietarul mașinii pe perioada contractului; la final, poți opta pentru proprietate, vânzare sau prelungirea finanțării. Produsul este disponibil doar pentru mașini noi.
  Așa cum îți configurezi mașina dorită, începând de acum îți poți configura și finanțarea. Conceptul acestui produs se bazează pe principiul deprecierii. Practic, vei plătii atât cât utilizezi și apoi poți cumpăra pentru atât cât face.