LECTRIX

Partenerul tău în mobilitate electrică

Lectrix este primul showroom virtual românesc dedicat autovehiculelor electrice noi.

Consolidându-ne angajamentul față de neutralitatea carbonului și o mobilitate mai ecologică, suntem convinși că obiectivele climatice ale Acordului de la Paris sunt absolut necesare. Astfel, punem la dispoziția utilizatorilor această platformă cuprinzătoare, având ca obiectiv eficientizarea procesului de cercetare, formare de opinie și achiziție a unui vehicul nou sau a unei flote electrice noi, creând o rețea unică, unde utilizatorii se pot conecta rapid cu cei mai importanți jucători din industria automobilelor cât și din industrii conexe.

În showroom-ul nostru vei găsi, cu ajutorul filtrelor simplificate și a comparatorului de mașini, soluția perfectă pentru viitoarea ta mașină electrică. Intermediem procesul de achiziție și căutăm cele mai potrivite oferte pentru clienți, prin rețeaua noastră de parteneri autorizați și verificați din România.

Suntem bucuroși să te îndrumăm, să vorbim despre posibilități și să te ajutăm pe tot parcursul procesului de achiziție. Timpul este prețios, astfel am dezvoltat un serviciu complet, sigur și comod, prin care transformăm complexitatea în simplitate.

,,Clienții noștri consideră, că suntem o alegere de încredere”

Produse și servicii dedicate mobilității electrice:

Credem cu tărie că un vehicul electric poate fi potrivit pentru oricine și orice stil de viață.

Ne-am angajat să formăm și să educăm oamenii, companiile și orașele cu privire la avantajele și beneficiile aduse de vehiculele parțial electrice sau 100% electrice. Am construit proiectul Lectrix cu scopul de a răspunde nevoilor pieței, în vederea accelerării procesului de tranziție către un parc auto cu emisii poluante minime sau zero.

Platforma noastră permite utilizatorilor să învețe despre mobilitatea electrică și să cumpere vehicule electrice noi online, în cel mai simplu mod.

Echipă

Suntem o echipă formată din oameni tineri, pasionați de mașini, implicați și plini de energie, asemeni tendinței actuale a industriei în care activăm.

Ne-am angajat să transformăm procesul de achiziție, trecând de la unul complicat și dificil la unul ușor și eficient. Ne dorim să creăm cea mai inovativă experiență de cumpărare online de vehicule noi.

Avem un obiectiv comun în minte: să promovăm adoptarea vehiculelor nepoluante și dezvoltarea infrastructurii stațiilor electrice de încărcare.

Descoperă showroom-ul virtual Lectrix!