LECTRIX

Partenerul tău în mobilitate electrică

Lectrix este primul showroom virtual românesc și dealer online multimarcă, dedicat comerțului și intermedierii de autovehicule electrice noi.

Consolidându-ne angajamentul față de neutralitatea carbonului și o mobilitate mai ecologică, suntem convinși că obiectivele climatice ale Acordului de la Paris sunt absolut necesare. Astfel, punem la dispoziția utilizatorilor această platformă cuprinzătoare, având ca obiectiv eficientizarea procesului de cercetare, formare de opinie și achiziție a unui vehicul nou sau a unei flote electrice noi, creând un loc și o rețea unică, unde utilizatorii se pot conecta rapid cu, companii de top, consacrate și cu cei mai importanți jucători din industria automobilelor cât și din industrii conexe, cărora le pasă să ofere servicii și experiențe excelente clienților.

În showroom-ul nostru vei descoperi, cu ajutorul filtrelor simplificate și a comparatorului de mașini, soluția perfectă pentru viitoarea ta mașină electrică. Intermediem procesul de achiziție și căutăm cele mai potrivite oferte pentru clienți, prin rețeaua noastră de parteneri autorizați și verificați din România.

Platforma noastră permite utilizatorilor să învețe despre mobilitatea electrică și să cumpere vehicule electrice noi online, în cel mai simplu mod.

Suntem bucuroși să te îndrumăm, să vorbim despre posibilități și să te ajutăm pe tot parcursul procesului de achiziție. Timpul este prețios, astfel am dezvoltat un serviciu complet, sigur și comod, prin care transformăm complexitatea în simplitate.

Produse și servicii online, dedicate mobilității electrice, pentru a facilita cât mai mult alegerea unei mașini fără emisii:

,,Clienții noștri consideră, că suntem o alegere de încredere”

Suntem o echipă formată din oameni tineri, pasionați de mașini, implicați și plini de energie, asemeni tendinței actuale a industriei în care activăm.

Credem cu tărie că un vehicul electric poate fi potrivit pentru oricine și orice stil de viață.

Ne dorim să transformăm procesul de achiziție, trecând de la unul complicat și dificil la unul ușor și eficient. Dorința noastră este să creăm cea mai inovativă experiență de cumpărare online de autovehicule noi.

Ne-am angajat să formăm și să educăm oamenii, companiile și orașele cu privire la avantajele și beneficiile aduse de vehiculele parțial electrice sau 100% electrice. Am construit proiectul Lectrix cu scopul de a răspunde nevoilor pieței, în vederea accelerării procesului de tranziție către un parc auto cu emisii poluante minime sau zero.

Avem un obiectiv comun în minte: să promovăm adoptarea vehiculelor nepoluante, digitalizarea întregului ecosistem, a întregului lanț industrial cât și dezvoltarea infrastructurii stațiilor electrice de încărcare.

Descoperă showroom-ul virtual Lectrix!