Mercedes-Benz

AMG GT e Coupé 4-Doors
PHEV Sedan
Adaugă Mercedes-Benz AMG GT e Coupé 4-Doors la comparaţie

Temporar indisponibil

Mercedes-Benz AMG GT e Coupé 4-Doors plug-in hybrid, cu autonomie de până la 13 km WLTP


VERSIUNI
AMG GT 63 S E PERFORMANCE - 4.0 V8 PHEV 843CP 9G-TRONIC 4MATIC
214 150 €
PHEV
3982 cmc
Benzina
1
150 kW
6.1 kWh
12 km
3.7 kW
Type 2
843 CP
1470 Nm
Automată cu 9 trepte de viteză și clapete pe volan
AWD (4x4)
2.9 s (0-100 km/h)
316 km/h
8.7 l/100 km
12.7 kWh/100 km
198 g CO2/km
335 l
2380 kg
2760 kg
24 luni

Preţ: 214 150 €

  • Prețurile vehiculelor sunt prezentate în Euro și conțin TVA.
  • Prețurile finale includ subvențiile programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, la momentul desfășurării acestora.
  • Pentru fiecare model sunt prezentate prețurile de listă (de pornire) și versiunile de echipare standard, cu alte cuvinte, fiecare model în parte poate deveni mai scump, în funcție de opționalele selectate de către fiecare client în parte.
  • Promoțiile punctuale pentru fiecare model în parte pot duce prețurile de tranzacție sub valorile menționate.
  • Ofertele primite sunt valabile până la data specificată, în limita stocului disponibil.

*Cifrele privind autonomia vehiculului sunt obținute prin teste de laborator în conformitate cu legislația UE și sunt destinate comparației între diferitele tipuri de vehicule. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul individual și nu constituie parte a ofertei comerciale. Cifrele prezentate sunt destinate pentru a se face comparații orientative; Comparați doar cifrele ale vehiculelor testate în aceleași condiții și proceduri tehnice. Cifrele prezentate sunt obținute după încărcarea completă a bateriei. Rezultatele reale în condiții de trafic real pot varia în funcție de diverși factori precum: încărcarea inițială a bateriei, accesoriile montate, condițiile meteorologice, stilurile de conducere și încărcarea vehiculului.

**Conţinutul acestui site este exact şi actualizat la data publicării acestuia. În cadrul politicii sale de îmbunătăţire continuă a serviciilor și produselor, Lectrix îşi rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra conținutului, preţurilor, specificaţiilor descrise şi prezentate. Toate imaginile, ilustrațiile, textele, prețurile și alte informații prezentate pe această pagină web și cele conexe reprezintă informații cu titlu informativ, au caracter orientativ și strict cu titlu de prezentare, fără a genera obligații ferme. Modificările sunt notificate partenerilor autorizaţi Lectrix în cel mai scurt timp. Partenerii Lectrix își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra prețurilor, serviciilor și produselor. Consultaţi partenerul autorizat local pentru a primi cele mai recente informaţii. Toate drepturile sunt rezervate. Descoperă lectrix.ro