Mercedes-Benz

CLA e Coupé
PHEV Sedan
Adaugă Mercedes-Benz CLA e Coupé la comparaţie

Temporar indisponibil

Mercedes-Benz CLA 250 e Coupé plug-in hybrid, cu autonomie de până la 77 km WLTP


VERSIUNI
CLA 250 e Coupé - 1.3 PHEV 218CP 8G-DCT
47 100 €
PHEV
1332 cmc
Benzina
1
80 kW
15.6 kWh
77 km
7.4 kW
22 kW
Type 2
218 CP
450 Nm
Automată DCT cu 8 trepte de viteză și clapete pe volan
2 WD (Faţă)
7.6 s (0-100 km/h)
229 km/h
0.9 l/100 km
16.8 kWh/100 km
19 g CO2/km
395 l
1740 kg
2215 kg
24 luni

Preţ: 47 100 €

  • Prețurile vehiculelor sunt prezentate în Euro și conțin TVA.
  • Prețurile finale includ subvențiile programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, la momentul desfășurării acestora.
  • Pentru fiecare model sunt prezentate prețurile de listă (de pornire) și versiunile de echipare standard, cu alte cuvinte, fiecare model în parte poate deveni mai scump, în funcție de opționalele selectate de către fiecare client în parte.
  • Promoțiile punctuale pentru fiecare model în parte pot duce prețurile de tranzacție sub valorile menționate.
  • Ofertele primite sunt valabile până la data specificată, în limita stocului disponibil.

*Cifrele privind autonomia vehiculului sunt obținute prin teste de laborator în conformitate cu legislația UE și sunt destinate comparației între diferitele tipuri de vehicule. Informațiile nu se referă la un anumit vehicul individual și nu constituie parte a ofertei comerciale. Cifrele prezentate sunt destinate pentru a se face comparații orientative; Comparați doar cifrele ale vehiculelor testate în aceleași condiții și proceduri tehnice. Cifrele prezentate sunt obținute după încărcarea completă a bateriei. Rezultatele reale în condiții de trafic real pot varia în funcție de diverși factori precum: încărcarea inițială a bateriei, accesoriile montate, condițiile meteorologice, stilurile de conducere și încărcarea vehiculului.

**Conţinutul acestui site este exact şi actualizat la data publicării acestuia. În cadrul politicii sale de îmbunătăţire continuă a serviciilor și produselor, Lectrix îşi rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra conținutului, preţurilor, specificaţiilor descrise şi prezentate. Toate imaginile, ilustrațiile, textele, prețurile și alte informații prezentate pe această pagină web și cele conexe reprezintă informații cu titlu informativ, au caracter orientativ și strict cu titlu de prezentare, fără a genera obligații ferme. Modificările sunt notificate partenerilor autorizaţi Lectrix în cel mai scurt timp. Partenerii Lectrix își rezervă dreptul de a aduce modificări în orice moment asupra prețurilor, serviciilor și produselor. Consultaţi partenerul autorizat local pentru a primi cele mai recente informaţii. Toate drepturile sunt rezervate. Descoperă lectrix.ro